Monday, July 20, 2009

proud to be a malaysian

What a proud moment for all Malaysians. After being dubbed as weak, and going into the game with odds piled against them, they managed to give a great fight. Sure, you could say MU didn't fire on all cylinders but last time they came, they didn't give their all but they still thrashed our national team 6-0. To lose with just a margin of 3-2 and 2-0 is an amazing accomplishment to our football team. Congratulations to K. Rajagobal and his boys for doing us Malaysians proud. Hopefully the team's performances would continue to be as spectacular as this, if not better. To Amri Yahyah, you've made us proud with those two beautiful goals.

Highlights from Saturday's game


going crazy,
yours truly

Friday, July 10, 2009

wth am i doing?

okay.
aku sedang separuh mati dan hampir lemas dalam lautan of boredom. pls god help me. at least kalau tak nak bagi aktiviti aku enjoy pun, tlg la bagi aku smgt and strength to study for my goddamn SPM. ENOUGH. now it's time for...
LAWAK-LAWAK bodoh!

Q : a one-eyed man, a deaf person and a midget enter a 200m race. race starts and at the end of it, nobody wins. why?

A : reason 1 : one-eyed guy did ok when he was running straight but when the curved part of the track comes, he goes out of the lane. DISQUALIFIED!
reason 2 : the deaf person stayed in SET stance till the end of the race because he couldn't hear the bang of the gun.
reason 3 : the midget did the best. he completed the race and all that but he still didn't win because he wasn't tall enough to pass through the ribbon(betul ke?) at the end of the race.

lame macam fuck kan? wahahaha. here's another one. teka-teki.

Q : bende nie hitam dan berpeluh. and gler babi nye kecik. mende tu??

A : semut hitam yg tgh berjogging.

bapak bodoh gler teka-teki. nie one more.

Di suatu petang yang damai...kelihatan sebuah bas kilang yang dipenuhi minah2 kilang balik dari kerja...Bas tersebut sedang menuju ke hulu kampung untuk menghantar pulang minah2 kilang ini...Sedang bas kilang ini melalui laluan sunyi iaitu kebun kelapa sawit ...tetiba ternampak sekumpulan lelaki menahan bas kilang tersebut...Pkcik bas tu yakin bahwe mereka2 ingin menumpang bas tersebut...

Maka..bas pun berhenti dan dengan semerta nya mereka masuk dan menjerit......'Semua keluarkan wang dan barang kemas yang korang ada klu nak selamat'....cehh perompak rupenye...perompak2 tersebut masing2 mengeluarkan parang dan pisau...kaget sekali keadaan nyer...pkcik bas tk ble nk wt pape...nanti kene tetak ngn parang..menjanda bini muda die tu....

Penumpang bas masing- masing kaget dan tidak semena-mena...seorg minah kilang bangun memberanikan diri..

Minah Kilang: Wahai perompak....tak kesian kah pada kami ni...kami ni mana ade bwk brg kemas pg kerja...duit pun ada sikit je..al maklumlah..kerja kilang je...bulan2 pun cukupt2 makan je...dah la bos kitorang kedekut...ot pun tk dibyr...kerja banyak...penat tau....saye ni bkn org berada ....mak dah tua...ayah dah 10taun meninggal...lagi satu nk jga adik saya yang bru 4 tahun mengidap penyakit kanser...mane la ckup wat duit makn lagi duit ubat lagi..isk..isk...simpati la sket..kami ni masing2 bkn byk duit nape la perompak tak merompak rumah org2 kaya je...kang lumayan hasil nye...ha..dengar cite umah pak haji Berahim kt ujung kampung tu baru beli ferari..mesti die byk duit..pe kate korng g sne merompak je...dah la turun la..kitorang nak blik makan nasi ni.....

Perompak:Hai...ngantuk aku dengar keluh kesah ko la...wt bingit telinga aku je..dah2 ...jangan ko nk mengarut...klu tak dapat bagi barang kemas n duit...aku dan kwan2 aku akan rogol ko org semua2...hahahahahah....[gelak jahat]

Minah Kilang: Hape....rogol??? rogol semua???? ...Teng teng teng [sound effect saspen]...Tak mungkin...impossible...

Perompak: Pesal imposible lak...korang ingt kitorang ni tak kuat ke...halo..tgk body ar..heheheheh..

Minah Kilang: Tak de la..korng nk rogol kitorang semua....takkan korg nk gak rogol makcik tu skali....[sambil menunjukkan makcik kilang yang bersaiz plus saiz n dah bercucu 10 itu]

Makcik Kilang: Eh..korang ni tak paham ke...die kate semua...SEMUA la...

nie la kerja orang yang sememangnya taida kerja dan cuma mengharapkan kebosanan ini akan tiba2 lupus. SPM! cepat la habis. FUCK YOU! *%&$*&%^^^&%^&%&$%&&(#*#!%#^#&^

going crazy,
yours truly

Saturday, July 4, 2009

BABI!!!!!!!

khinzir atau lebih dikenali sebagai babi atau pig semakin rancak menyebarkan virus mereka.
Semua orang mesti tau nye virus yg diorang sebarkan.
Yes. H1N1 aka swine flu aka selesema babi dan macam-macam lagi nama2 pukimak yg ada untuk mereka.

to all brothers and sisters, mothers and fathers, grandmas and grandpas, cucus and cicits, berwaspada la.

p/s : H1N1 dah sampai sekolah aku la cibai! fucking siamese bastards!

going crazy,
yours truly

Friday, July 3, 2009

good news starts with 'Maaf'

RM0.20
Maaf.
920129-10-**** TIDAK DIPILIH UNTUK PLKN!

sorry suddenly doesn't seem like such a bad word.

p/s : thank you Najib, for not giving me this present.

going crazy,
YOURS TRULY

Wednesday, July 1, 2009

ehem.


i dedicate this song to all my friends who got selected for National Service.
Korang memang wira-wirawati negara la beb.
Especially Amer. haha.

aku nak amek lesen do. sori ar tak leh join.