Friday, March 27, 2009

a day of fun. wtf?


me and my super duper beloved sister. haha




21st March 09.

i went to the Sunburst Music Fest with my sister and a few friends. I had a hell of a time there.
the performances were super. the food was fucking pricey (fries satu cup rm5 kot! da la tak sedap)
the crowd was great. and KORN gler babi legend sial. tapi memang sorry la diorang nak perform kat malaysia lagi. sikit2 'motherfucker'.
tapi aku berjaya bergambar dengan seorang artis. one of my favourite too. local.



me and estrella's liyana


plus, aku dapat jual tiket yang aku dpt for free. the price : rm170. untung begitu saja.
haha. thanks to epool for not wanting to go and leaving me with a spare ticket.


Thursday, March 19, 2009

things u should not do when you have a fractured thumb.

  • play futsal (keeper plak tu). memang cari nahas.
  • play cards. kalau menang takpe, tak payah shuffle cards.
  • play xbox or ps or similar. buat sakit jari je.
  • eat without fork and spoon.
  • punch someone. or something.
  • knock on doors with unnecessary and excessive force. macam orang tak boleh dengar je kalau kau ketuk pintu slowly.
  • annoy someone who should not be annoyed.
pendek cter, jgn jadi bodoh.

Friday, March 6, 2009

ignorance is bliss

11.45p.m. - home - 6th March 2009 - few days after 1st Exam.

this week, i had my Ujian Selaras 1 at school and unsurprisingly, i did badly. What with my injured hand (right-hand plak), lack of study (entirely my fault) and an overdose of painkillers (ngantuk gler kot), memang confirm2 la aku da tempah tiket for 136th place in my batch (fyi, last place).

exam habis. any sane, normal and brain-damageless people should be happy.
go to school. sleep. eat. sleep. 2.30, go back to dormitories. makan2. maen kad.
smbhyg. maen kad lagi. mandi. smbhyg. dinner. prep. 10.30, back to dorm, maen kad lagi.
mmg kalau ada exam pasal kad, aku dan rakan2 da A1 da. malangnya, takde.
ketensionan bertambah pabila Si Shahriman Teruna menunjukkan gelagat nye yang cukup menarik. cacat. orang tak tido lepak kat dorm nak kacau. dah la tak ON DUTY. pastu tak dapat tangkap EMO. pastu lepas geram kat kelas aku. MANGKUK!

hentikan la mat, aku dulu pun tak serupa itu.

bodo nye cikgu. orang kantoi buat salah kechik, nak sumpah fail add math. tongong, bongok nye cikgu.
memang la sekolah tak maju, ada cikgu lahanat mcm nie.
malaysia pun tak maju-maju, ada warganegara berasal dari Parit, Perak nie.
cukup la tu. buat sakit jari aku je mengutuk makhluk nie.

what's right is never wrong.